Dit is wat wij doen

Recruitment is mensenwerk; het gaat om het vinden en verbinden van de juiste professionals voor elke uitdagende job bij onze opdrachtgevers. De labels onder de Actos Groep zijn gespecialiseerde recruitmentorganisaties voor de vakgebieden Inkoop- & Supply Chain Management, Marketing & Communicatie, Human Resource en Bouw & Techniek. 

Door jarenlange ervaring met werkgevers uit zowel de profit- als non-profit sector, is een brede en specialistische kennis opgebouwd binnen deze vakgebieden. Onze consultants werven en selecteren interim professionals op hard- en softskills, die passen bij de organisatie en de functie. Daarbij verzorgen wij het gehele plannings- en verloningsproces. Met een netwerk van ruim 70.000 professionals is de Actos Groep één van de grootste gespecialiseerde recruitmentorganisatie in Nederland en België. Onze consultants plaatsen gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs 


Uitzenden en Detachering
Werving & Selectie
Payroll en Brokerdiensten
Talentprogramma

Uitzenden en Detachering

Uitzenden & Detacheren vormt de kern van onze dienstverlening. 

Wij helpen onze opdrachtgevers in zowel de private als publieke sector in hun flexibele behoefte aan deskundig personeel, op elk gewenst functieniveau. Onze consultants werven en selecteren interim professionals op hard- en softskills, die passen bij de organisatie en de functie. Daarbij verzorgen wij het gehele plannings- en verloningsproces. 

Actos Groep is NEN 4400 gecertificeerd en lid van de NBBU en Bovib

Werving & Selectie

Onze labels zijn gespecialiseerd in werving en selectie op elk gewenst niveau; van ambitieuze starters tot gelouterde professionals voor directiefuncties. Onze gezamenlijke referentielijst van succesvolle plaatsingen is dan ook indrukwekkend.

Door inzicht in de arbeidsmarkt en demografische ontwikkelingen, aandacht voor een juiste mix van hard skills (opleiding en ervaring) en soft skills (gedrag, vaardigheden en competenties), verhogen wij de slagingskans van een succesvolle plaatsing.

Bij selectie van jong talent bieden we bovendien een combinatie van werving en selectie van jong talent met een beproefd talentontwikkelingsprogramma (In2Talent), waarbij wij de opleiding van de kandidaten op ons nemen. 

Ook bieden we Recruitment Process Outsourcing (RPO) en Outplacement oplossingen binnen onze diverse specialismen.

Payroll en Brokerdiensten

Contractbeheer en Matchmaking

Onze payroll- en brokerdiensten staan voor gemak, flexibiliteit en goede service. Wij nemen bij payrolling de uitbetaling van uw medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico's. Desgewenst verzorgen wij als Broker ook de matchmaking. 

Uiteraard doen wij dit in overeenstemming met de vigerende wet- en regelgeving.

Talentprogramma

Binnen ons label In2Talent werven wij jonge, HBO /WO-opgeleide talenten die intensief worden begeleid en (door)ontwikkeld in een op maat ontwikkelde, tweejarig trainee programma. Begeleiding vindt plaats door professionele coaches en trainers.  

Deze jonge talenten werken op basis van detachering bij onze opdrachtgevers. Zo profiteren opdrachtgevers van tijdelijke capaciteit tegen een aantrekkelijk tarief. Een verfrissende moderne blik is inbegrepen. 

Uiteraard bieden wij opdrachtgevers ook de mogelijkheid deze talenten op termijn in vaste dienst te nemen.

Webdesign & ontwikkeling door Webtraders